1. Головна
  2. Парфумерія
  3. Парфумерія жіноча
  4. Парфумована вода жіноча
  5. Парфумована вода жіноча Charrier Parfums
  6. Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів

Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів

Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів

Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів

Написати відгук
Задати питання

Продавець

icosmo.com.ua

Написати відгук
Задати питання
Поділитися

Код товару: 286102

Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів - фото N1 Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів - фото N2
Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів - фото N1 Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів - фото N2
Перейти до опису
1 411 грн.
Повідомити, коли з'явиться
Ми повідомимо вас, коли товар з'явиться
На складі: Немає в наявності

Продавець

icosmo.com.ua

Безпечна онлайн оплата

Опис товару

Charrier Parfums Romantic Pack Набір, 5 продуктів
Вся інформація (фото, характеристики, комплектація, країна-виробник і т.д.) про товар надана на сайті для ознайомлення та не є публічною офертою. Виробники можуть змінювати будь-яку інформацію про товар без попереднього повідомлення продавця та споживача.

Склад набору: Парфумована вода (міні) Cordon d'Or, 11,1 мл + Парфумована вода (міні) Winky, 12 мл + Парфумована вода (міні) Kinou, 9,5 мл + Парфумована вода (міні) Winky + Парфумована вода (міні) Mademoiselle France, 10,1 мл + Парфумована вода (міні) Veux-tu, 13 мл.

Французький бренд не втомлюється радувати доглянутих красунь неймовірними пахощами. Набір Romantic Pack обов'язково сподобається мрійливим і творчим особистостям, які обирають такі ж легкі та натхненні аромати. П'ять мініатюрних різнокольорових флаконів стануть гідним поповненням вашої колекції.

Парфумована вода - Mademoiselle France

Увертюра симфонії складається з цитрусових нот грейпфрута, квіткової прохолоди фіалки та солодких мотивів айви, які створюють гармонійний вступ. У «серці» композиції букет із жасмину, конвалії, ірису й гіацинта вражає уяву красою та багатством переливів. Чуттєві, глибокі та насичені відтінки мускусу, деревні вкраплення кедра й привабливе соло амбри залишаться на шкірі довготривалим шлейфом.

Парфумована вода - Veux-tu

Верхні ноти розкриваються містичним і таємничим звучанням глоду в дуеті зі спокоєм цвіту чорної смородини. «Серце» композиції наповнене пахощами жасмину, троянди та фіалки. Завершує піраміду пряна солодкість ванілі, яка підкреслить витончений смак власниці флакона.

Парфумована вода - Kinou

Тонізувальна увертюра з фруктових барв груші, ягідних відтінків ванілі та цитрусових тонів грейпфрута готує до квіткового «серця». Ніжні переливи звучання троянди, яблучного цвіту, жасмину й фіалки в різні пори року розкриваються новими нюансами на тлі пахощів лічі. Деревні акорди кедра, чуттєві ноти мускусу та солодкість сливи залишаться на шкірі чарівним шлейфом.

Парфумована вода - Winky

По-літньому яскраві барви малини, цитрусові акорди апельсина та ніжність неролі зливаються в привабливому вступі. Танжерин і жасмин поступово розкриваються в «серці», як бутони на світанку з першими сонячними променями. Дует трав'янисто-смолистих відтінків неролі та медова солодкість завершують парфумерну піраміду.

Парфумована вода - Cordon d'Or

Ніжність і благородство акордів жасмину відкривають композицію вишуканим звучанням. У «серці» мелодії багатогранність трояндових переливів наповнює натхненними нотами. Смолисті нюанси бурштину завершують піраміду та залишаються на шкірі розкішним довготривалим шлейфом.

Відгуки про товар
Запитання та відповіді про товар
  • Спочатку корисні
  • Спочатку нові
  • Спочатку з високою оцінкою
  • Спочатку з низькою оцінкою
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій перший відгук
  • Спочатку корисні
  • Спочатку нові
Ще нема питань про цей товар. Ви можете задати питання першим
1