1. Головна
  2. Парфумерія
  3. Парфумерія жіноча
  4. Парфумована вода жіноча
  5. Парфумована вода жіноча Charrier Parfums
  6. Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів

Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів

Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів

Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів

Написати відгук
Задати питання

Продавець

icosmo.com.ua

Написати відгук
Задати питання
Поділитися

Код товару: 286094

Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів - фото N1 Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів - фото N2
Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів - фото N1 Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів - фото N2
Перейти до опису
2 026 грн.
Повідомити, коли з'явиться
Ми повідомимо вас, коли товар з'явиться
На складі: Немає в наявності

Продавець

icosmo.com.ua

Безпечна онлайн оплата

Опис товару

Charrier Parfums Collection Luxe Набір, 5 продуктів
Вся інформація (фото, характеристики, комплектація, країна-виробник і т.д.) про товар надана на сайті для ознайомлення та не є публічною офертою. Виробники можуть змінювати будь-яку інформацію про товар без попереднього повідомлення продавця та споживача.

Склад набору: Парфумована вода (міні) Madame Charrier, 9,3 мл + Парфумована вода (міні) Madisha, 9,4 мл + Парфумована вода (міні) Croyance Or, 12 мл + Парфумована вода (міні) Air de France, 8,5 мл + Парфумована вода (міні) Ambre, 9,5 мл.

Хотіли б велику парфумерну колекцію, але вибір відповідних ароматів займає тривалий час? Мрієте про нові парфуми до кожного образу? З набором Collection Luxe бренда все стане можливим! Витончені флакони, які нагадують бутони квітів і шахові фігури, стануть справжньою окрасою на вашому туалетному столику, а пахощі доповнять повсякденний або святковий look.

Парфумована вода - Air de France

Зніміть кришку, закрийте очі та натисніть на дозатор... Відчуваєте? Цей неймовірно красивий і ніжний аромат повільно огортає вас із голови до п'ят, спадаючи з плечей легкими хвилями. Цитрусові акорди бергамота та лимона в поєднанні з екзотичністю апельсинового цвіту відкривають композицію ненав'язливою увертюрою. У «серці» мелодії розпускаються бутони конвалії, ірису й жасмину, створюючи неповторний парфумерний букет. Завершують піраміду димні барви ветиверу, солодкі вкраплення ванілі, смолисті переливи бурштину та деревне тепло сандала.

Парфумована вода - Ambre

Навіть якщо ви будете в класичному костюмі або закритому одязі, з цим ароматом буде неможливо приховати вашу привабливість і сексапільність. Свіжість зелених нот і бергамота в поєднанні з квітковими мотивами герані та фрезії відкривають композицію. Конвалія, магнолія, жасмин і троянда в «серці» надають звучанню чуттєвості й глибини. Завершують симфонію чуттєві ноти амбри, солодкість ванілі, глибина мускусу та деревні мотиви кедра.

Парфумована вода - Croyance Or

Готові огорнути себе серпанком таємничості з натхненним шлейфом? Тоді ви взяли в руки потрібний флакон. Нічна прохолода та ніжність фіалки переходить у квітковий букет «серця» композиції. Благородні ноти троянди, солодкість сливи та спокій орхідеї підкреслять витончений смак кожної леді. Фінальною партією стали ягідні мотиви ожини, деревні акорди уда й насичені вкраплення мускусу.

Парфумована вода - Madisha

А якою сьогодні будете ви? Ніжною та романтичною, зухвалою, харизматичною, рішучою або мрійливою? З цими парфумами ви можете створити будь-який образ. Щойно ви нанесете парфуми на шкіру, квіткові акорди почнуть поступово розкриватися новими барвами, зливаючись із деревним звучанням кедра, пікантністю імбиру та пряністю кориці. Екзотичні мотиви іланг-іланга, чарівна грайливість танжерина в поєднанні з цитрусовою свіжістю бергамота та лимона збалансують глибину й насиченість амбри.

Парфумована вода - Madame Charrier

Не знаєте, який аромат обрати? Тоді беріть цей. Тонізувальні нотки бергамота, цитрусова грайливість мандарина, палісандр і альдегіди стали ненав'язливою увертюрою симфонії. «Серце» наповнене квітковими переливами троянди, іланг-іланга, жасмину та дроку, які вразять вашу уяву багатством переливів. У фіналі прозвучать солодкі й пряні нюанси ванілі, смолисті пахощі пачулів і бензоїну, а також деревне тепло сандала.

Відгуки про товар
Запитання та відповіді про товар
  • Спочатку корисні
  • Спочатку нові
  • Спочатку з високою оцінкою
  • Спочатку з низькою оцінкою
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій перший відгук
  • Спочатку корисні
  • Спочатку нові
Ще нема питань про цей товар. Ви можете задати питання першим
1