Apivita Ефірне масло Aromatherapy Organic Ylang-Ylang Oil
Продавець
icosmo.com.ua
Код товару: 186545
Продавець
icosmo.com.ua
Ефірна олія іланг-ілангу від грецької компанії - це 100% натуральна олія, яка знайшла своє гідне застосування в косметології, ароматерапії та інших сферах життя.
Олія іланг-ілангу універсальна, адже вона однаково ефективно доглядає за жирною і сухою шкірою. Крім нормалізації роботи сальних залоз олія допомагає в розгладженні, вирівнюванні і омолодженні епідермісу, повертає йому доглянутий і сяйний вигляд. Олія іланг-ілангу вважається найкращою в боротьбі з першими віковими змінами і глибшими зморшками.
Використовуйте олію іланг-ілангу для відновлення шкіри після переохолодження або сонячних опіків - засіб допоможе закріпити і зберегти гарну рівну засмагу.
Кілька крапель натуральної олії іланг-ілангу збагатять засоби по догляду за волоссям - вваші локони будуть сильними, шовковистими і густими.
перед застосуванням перевірити аромат на індивідуальну переносимість. Аромакурильниця: 2-3 краплі на 15 м2. Інгаляції: гарячі (3-5 хв) - 1 крапля; холодні: 1-2 хв. Аромамедальони: 1 крапля. Полоскання: 1 крапля з 0,5 ч.л. емульгатора (сода, сіль, мед) на склянку теплої води. Ванни: загальні - 2-3 крпалі; теплі сидячі - 1-2 краплі. Масаж, розтирання: 2-6 краплі на 10 мл транспортної основи. Компреси: теплі олійні - на область травм, болю (3 краплідо на 10 мл олії). Краплі в ніс: 1 крапля на 2-3 ч.л. олії звіробою, закапувати по 3-4 краплі в кожну ніздрю 1 раз на 60-90 хв. Збагачення косметичних засобів: 1-3 краплі до на 5 мл основи. Косметичний лід: 1 краплю до змішати з медом або косметичними вершками (1 ч.л.), розвести в 200 мл води і порційно заморозити. Протирати обличчя, шию, область декольте вранці і ввечері. Внутрішнє вживання: добавка в мед, варення (3-5 до на 100 мл), застосовувати по 1 ч.л. суміші 1-4 рази на день. Можна додавати 1 краплю до в ранковий йогурт (не менше 100 г). Запивати великою кількістю підкисленої води, кисломолочними продуктами, соками. Аромарозчісування: наносити на зубці гребінця.